| 
 
| 
 
 
 | 
 
Paneli Taze Fasulye | 
 
  | 
akile 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 25.07.2013 
Mesajlar: 47 Şehir: Manisa | 
Kısa URL: https://ml.md/lc91013 
Gönderme Tarihi: 30.Tem.2013 
1,616 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1/2 KG. TAZE FASULYE
 
150 GR. TEREYAĞI
 
2 YEMEK KAŞIĞI UN
 
1 SU BARDAĞI MADEN SUYU
 
1 ADET YUMURTA
 
1 ÇAY KAŞIĞI TUZ
 
1 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER
 
SOSU İÇİN; 1 KASE YOĞURT
 
3 DİŞ SARIMSAK
 
1 TATLI KAŞIĞI PULBİBER
 
 
Taze fasulyeleri 3 dakika kadar sıcak suda haşlayıp sonra soğuk suda 1 dakika bekletelim. Fasulyeleri iyice kurulayalım. Çırptığımız yumurtaya, un ve maden suyunu ilave edip boza kıvamında bulamaç hazırlayalım arzuya göre karabiber de atabiliriz. Tereyağımızı tavada eritelim. Fasulyeleri bulamaca batırıp erittiğimiz yağda kızartalım. Üzerine yoğurt sos ile servis yapalım. Pulbiber serpelim.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Paneli Taze Fasulye Tarifleri Marul Tarifleri
 | 
 
 
 
 |