| 
 
| 
 
 
 | 
 
PANDİSPANYA ÇÖPÇATAN | 
 
  | 
Canan 
Super MOD 
 
  
Kayıt: 25.09.2006 
Mesajlar: 121 Şehir: Besevler-Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc12194 
Gönderme Tarihi: 23.Şub.2007 
2,368 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
MALZEMELER
 
8 adet yumurta
 
8 kahve fincanı toz şeker
 
8 kahve fincanı un
 
1 paket vanilya
 
1 paket kabartma tozu
 
KREMASI İÇİN
 
1 litre süt
 
2 adet yumurtanın sarısı
 
3 yemek kaşığı mısır nişastası
 
1 su bardağı toz şeker
 
1 yemek kaşığı margarin
 
1 paket vanilya
 
1 paket hazır çiğ süt kreması (125 ml)
 
SÜSLEMEK İÇİN
 
hindistancevizi tozu
 
 
YAPILIŞI
 
Yumurtaları ve toz şekeri 10 dk. Mikserle çırpın. Kabartma tozu ve vanilya karıştırıştırılmış unu ekleyin. Yağlanmış 2 kek kalıbına paylaştırın. 5 dakika önceden 175 de
 
rece ısıtılmış fırında 45 dk. Pişirin. Her iki pastayı enlemesine ikiye ayırın. Kreması için, süt, yumurta sarıları ve nişastayı çırpın. Şekeri de katarak, kısık ateşte muhallebi kıvamına gelinceye dek pişirin. Yağı karıştırarak, ateşten alın. Soğumasına yakın vanilya ve kremayı ekleyerek, 5 dakika çırpın. Pastanın her katına krema sürerek, üst üste koyun. Kalan kremayla üzerini kaplayıp, süsleyin.
 
 
 ML® Pandispanya için tıklayın
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
PANDİSPANYA ÇÖPÇATAN Tarifleri Baton Pasta Tarifleri
 | 
 
 
 
 |