|
|
Pancarlı Kuzu Kapama |
|
topalak
Aşçıbaşı
Kayıt: 24.09.2013
Mesajlar: 22 Şehir: Elazığ |
Kısa URL: https://ml.md/lc92512
Gönderme Tarihi: 25.Eyl.2013
1,678 defa indirildi / yazdırıldı
|
400 gram kuşbaşı kuzu eti
1 soğan
2 pancar
2 patates
1 havuç
300 gram ıspanak
1 çorba kaşığı tereyağı
Kuşbaşı doğranmış etleri tereyağında kavurmaya başlayın. Rendelenmiş soğanı, küp doğranmış sebzeleri ekleyin. Bir su bardağı sıcak su koyup kaynamaya bırakın. Yarım saat kadar kapağı kapalı olarak kısık ateşte pişirin. Doğranmış ıspanak yapraklarını ilave edip 10 dakika daha ocakta tutun. Havuçlar pişince yemek pişmiş demektir. Sıcak olarak sofraya getirin.
Fotoğraf "yeşil döngü" tarafından gönderildi. 04.12.2014
|
|
Pancarlı Kuzu Kapama Tarifleri Bonfile Tarifleri
|
|