| 
 | 
| Palamut Buğulama (İnebolu Kastamonu) | 
|  | brutus Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 03.04.2020
 Mesajlar: 23
 Şehir: Samsun
 | Kısa URL: https://ml.md/lc149833 Gönderme Tarihi: 12.Nis.2020
 469 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı
 
 Bir Adet Palamut balığı
 Bir Adet Küçük Baş Soğan
 İki Çorba Kaşığı Zeytinyağı
 Az Karabiber
 İstenilen Miktarda Tuz
 İstenilen Miktarda Un
 
 Balık 2 parmak kalınlığında dilimlenir.
 Soğanlar yuvarlak şekilde kesilir ve tepsiye dizilir.
 Üzerine balık dilimleri yerleştirilir.
 Aralarına maydanoz ve yeşilbiber bir miktar zeytinyağı eklenir.
 Bir çay bardağı kadar su konulur.
 200 derece sıcaklıktaki fırında 45 dakika kadar pişirilir.
 İlk 20-25 dakika pişirme kâğıdı ile kaplı pişirilir, sonrasında kâğıt alınır.
 
 
   Fotoğraf "Domates Perisi" tarafından gönderildi. 01.11.2021
 
 
 | 
| 
 
 
 
 
 |