|
|
Özbek Çorbası |
|
elmasiye
Aşçıbaşı
Kayıt: 02.10.2007
Mesajlar: 25 Şehir: Karatay/Konya |
Kısa URL: https://ml.md/lc18171
Gönderme Tarihi: 02.Ekm.2007
5,382 defa indirildi / yazdırıldı
|
Malzemeler:
1 adet kuru soğan
Yarım kg kuzu kuşbaşı
1 adet iri havuç
1 adet iri patates
8 su bardağı su
1 tatlı kaşığı tuz
Hazırlanışı:
Kuşbaşı et tencereye konur. Üzerine yemeklik doğranmış soğan ve su eklenir. Orta ateşli ocakta yarım saat piştikten sonra üzerine kibrit çöpü şeklinde doğranmış havuç, küp şeklinde doğranmış patates ve tuz eklenir. Yarım saat daha pişirilir. Sıcak olarak kaselere bırakılır.
|
|
Özbek Çorbası Tarifleri Diğer Ülkelerin Yemekleri
|
|