|
|
Otlu Ravioli |
|
ağır osman
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 24.11.2012
Mesajlar: 87 Şehir: Kars |
Kısa URL: https://ml.md/lc83895
Gönderme Tarihi: 30.Kas.2012
1,499 defa indirildi / yazdırıldı
|
15 Gr Sana Klasik Kase
4 Diş sarımsak
0,5 Demet maydonoz
2 Su Bardağı un
3 Adet yumurta
250 gr Lor Peyniri
1 Çorba Kaşığı zeytinyağı
4 Dilim kurutulmuş domates
1 Su Bardağı domates püresi
Un, yumurta, bir tutam tuz ve maydonozu mutfak robotunda pürüzsüz bir kıvamda çekin hamuru unlu bir tezgaha alıp yoğurun folyoya sarıp 20 dk buzdolabında bekletin sos için kurutulmuş domatesleri ılık suda beklettikten sonra kıyın margarini tavada eritip sarımsakları kavurun kuru domates ve domates püresini ekleyip 5 dk pişirin hamuru dörde bölün unlu tezgahta oklavayla ince yufkalar açın üzerine bez örtüp kurumaya bırakın yufkalardan 5'er cm'lik daireler kesin ortalarına 1 tatlı kaşığı loru paylaştırın bitince hamurları 1 tatlı kaşığı tuz ve 1 çorba kaşığı zeytinyağlı bol suda haşlayın ve süzün üzerine domatesli sosu dökerek sıcak servis yapın.
|
|
Otlu Ravioli Tarifleri Sana Yemek Tarifleri
|
|