Danilo Zanna
Tabanı için:
1 paket yulaflı bisküvi
80 gr tereyağı
Kreması için:
600 gr Pınar Labne
3 yumurta
150 gr şeker
1 yemek kaşığı un
1 paket vanilya
250 ml Pınar Krema
Tabanı için, tereyağını eritin, buzdolabı poşeti yardımıyla kırdığınız yulaflı bisküvi ve tereyağını iyice karıştırın. Kelepçeli bir kalıbın içine pişirme kağıdı yerleştirin, karışımı döküp kaşık yardımıyla sıkıştırın.
Kreması için, Pınar Labne’yi bir kaba koyun, üzerine şeker ekleyin. Mikser yardımıyla çırpın. Krema, vanilya ve unu ekleyin. Yumurtaları da tek tek ekleyerek çırpmaya devam edin. Karışımı tabanın üzerine dökün. 200 derecede önceden ısıtılmış fırında 40-45 dk pişirin. Pişen cheesecake’i oda sıcaklığında soğuttuktan sonra kalıbı çıkartıp orman meyveleriyle süsleyerek servis edebilirsiniz.
|