https://acunn.com
 
 
1 adet Ördek göğsü
 
Jelatin 3 yaprak
 
Fuagra
 
2 adet soğan
 
100 Gr dana iliği
 
Taze kekik 
 
Sarımsak
 
Tereyağ
 
Sifon ekmek
 
Kuru İncir
 
Tarçın 
 
Yenibahar 
 
Kimyon
 
İncir püresi için:
 
220 Gr mascarpone
 
180 Gr yumurta akı
 
30 Gr un
 
2 Gr tuz 
 
 
1 adet ördek göğsü,taze kekik,sarımsak ve biberiyeyi 25dk haşlayın.
 
Dana iliklerinizi yağlı kağıt üzerinde 180derece ısıtılmış fırına atın.
 
İncirlerinizi kaynar suyun içine atın ve 10dk haşlayın.
 
Bütün ürünlerimiz pişerken sifon ekmeğimizin mascarpone,yumurta akı,un ve tuzunu mayonez tenceresinde çırpın sifon haznesine doldurun.
 
Pişen ördeğinizi sudan çıkartın,pişirme suyunu tülbent yardımıyla süzün.
 
Elde ettiğiniz suyu 5 yaprak jelatin ile kalıba döküp buzdolabına atın 
 
Örrdek ciğerlerini slice biçimde kesip tavada önlü arkalı pişirin.
 
Ördek ciğeri, pişen dana iliklerini tabada terlettiğiniz soğanları blenderdan çekin. Elde ettiğiniz malzemeyi süzgeçten süzüp 3yaprak jelatin ile kıvamını verip tuz ile lezzetlendirin kalıba döküp buzdolabına alın.
 
Haşladığınız  kuru incirleri tarçın,kimyon ve beyaz biber ile iri parçalar kalmayacak şekilde blenderden çekin.
 
Sifona aldığımız ekmek hamurumuzun üzerine 2 tüp hava enjekte edip kalıbın 3te 1i kadar sıkın fırında kabuk tutup kararana kadar pişirin. Çıkan ekmekleri ilk sıcağını attıktan sonra yatay biçimde kesip ördek yağı ile tavada kızartın.
 
Elde ettiğiniz bütün malzemeleri tabakta kombinasyonlayın. Erik çiçeği ve kadife çiçeği ile süsleyin.
 
 
 
  
 |