2 adet yumurta
1 yemek kaşığı süt (isteğe bağlı)
Yarım çay kaşığı tuz ve karabiber
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1 tam buğday lavaş ekmeği
50 gram beyaz peynir veya lor peyniri
1 küçük avuç ıspanak
2-3 cherry domates
1 yemek kaşığı doğranmış yeşil biber
1 tatlı kaşığı çörekotu (isteğe bağlı)
Yumurtaları bir kaba kırıp süt, tuz ve karabiber ekleyerek çırpın. Tavaya zeytinyağını ekleyip ısıtın ve karışımı dökün.
Omletin üzerine doğranmış yeşil biberleri, cherry domatesleri ve ıspanakları ekleyin. Omleti pişirirken hafifçe karıştırarak iç malzemelerin eşit şekilde yayılmasını sağlayın.
Omletin tamamen piştiğinden emin olduktan sonra lavaşın içine yerleştirin ve üzerine peynir serpiştirin. Lavaşı sıkıca sararak dürüm haline getirin ve ortadan ikiye kesin.
Omlet dürümünüz servise hazır.

|