|
|
Ocakta Kapalı Pizza |
|
Soner Yenier
Aşçıbaşı
Kayıt: 31.12.2013
Mesajlar: 23 Şehir: Erzurum |
Kısa URL: https://ml.md/lc94809
Gönderme Tarihi: 31.Arl.2013
2,180 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 adet Hazır Ekmek Hamuru
1 yemek kaşığı Tereyağı
1 yemek kaşığı Salça
10 dilim sucuk
1 çay bardağı Kaşar rendesi
Yarım çay kaşığı Kekik
2 yemek kaşığı Zeytinyağı
2 yemek kaşığı Su
1 adet Çarliston Biber
Salçayı suyla yumuşatın içine zeytinyağı ve kekik ekleyip karıştırın. Fırından aldığınız hamuru iki bezeye bölün, bezenin birini elinizle açın hamurun bir tarafına salçalı karışımın yarısını sürün. Sucukları küp küp, biberi ince ince doğrayın. Salça sürdüğünüz hamura sucuk ve biberi döşeyin. En üste kaşar rendeleyip boş olan tarafı kapatın, diğer beze içinde aynısını yapın. Büyük boy tavada 1 kaşık tereyağını eritin ve kısık ateşte kapak kapatarak pizzaları pişirin.
|
|
Ocakta Kapalı Pizza Tarifleri Akıtma Tarifleri
|
|