1 su bardağı kinoa
1,5 su bardağı haşlanmış nohut
1 adet salatalık (küçük doğranmış)
1 adet kırmızı biber (doğranmış)
10-12 dal maydanoz (ince kıyılmış)
6-7 yaprak taze nane (isteğe bağlı)
1/2 limonun suyu
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber
Kinoayı iyice yıkayıp 2 su bardağı suda haşlayın. Suyunu çektiğinde ocaktan alıp soğumaya bırakın.
Tüm sebzeleri doğrayın ve haşlanmış nohutla birlikte büyük bir kaba alın.
Soğuyan kinoayı da sebzelerin üzerine ekleyin.
Limon suyu, zeytinyağı, tuz ve karabiberi ekleyerek tüm malzemeleri karıştırın.
Üzerini taze nane yapraklarıyla süsleyerek servis edebilirsiniz.

|