| 
 
| 
 
 
 | 
 
Nohutlu Kereviz Sapı | 
 
  | 
pekmez 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 20.11.2014 
Mesajlar: 41 Şehir: Isparta | 
Kısa URL: https://ml.md/lc103124 
Gönderme Tarihi: 21.Kas.2014 
4,070 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1.5 çay bardağı nohut
 
300 gr kuşbaşı et
 
2 adet pırasa
 
5-6 dal kereviz sapı
 
1 adet patates
 
1 küçük soğan
 
1 adet kırmızı biber
 
1 tatlı kaşığı domates salçası
 
1 çay kaşığı tuz.karabiber
 
4 kaşık margarin
 
 
Nohudu akşamdan ıslatın. Ertesi gün et ve ıslanmış nohutu düdüklü tencere de yarım saat kadar pişirin.
 
4 kaşık margarini tencereye alın. İçine yemeklik doğradığınız soğanı ve kırmızı biberi ilave edip soteleyin.
 
Salçayı ekleyip karıştırın.
 
Pırasaları ve kereviz saplarını 2 parmak genişliğinde doğrayıp ilave edin.
 
2 dakika kadar soteleyip, üzerine nohut ve eti ekleyin. Tuzunu atın
 
10 dakika kadar haşlayıp, iri küpler halinde doğradığınız kereviz ve patatesi ekleyin.
 
Karabiberini serpip, patates ve kereviz yumuşayınca ocaktan alın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Nohutlu Kereviz Sapı Tarifleri Balkabağı Tarifleri
 | 
 
 
 
 |