Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Eskişehir Yemekleri > Niğde Ditmesi (1 adet - 12,760 defa bakıldı)

Niğde Ditmesi


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Aksaray Yemekleri
Ankara Yemekleri
Çankırı Yemekleri
Eskişehir Yemekleri
Karaman Yemekleri
Kayseri Yemekleri
Kırıkkale Yemekleri
Kırşehir Yemekleri
Konya Yemekleri
Nevşehir Yemekleri
Niğde Yemekleri
Sivas Yemekleri
Yozgat Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Niğde Ditmesi

sarı kafa
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 25.07.2016
Mesajlar: 24
Şehir: Şanlıurfa
Kısa URL: https://ml.md/lc118446
Gönderme Tarihi: 26.Tem.2016
1,326 defa indirildi / yazdırıldı




3 adet orta boy kuru soğan (yemeklik, ince doğranmış)
3 adet yeşil sivri biber (ince doğranmış)
10 adet taze asma yaprağı (salamura da olabilir)
1 yemek kaşığı tereyağı
3 su bardağı su
3 adet domates (tavla zarı formunda doğranacak)
2 su bardağı pilavlık bulgur
1 çay kaşığı tuz, karabiber

Tencereye tereyağını koyup, eritelim. Yemeklik doğranmış soğanları ekleyip, 1-2 dakika hafif sararıncaya dek, karıştırarak kavuralım. İyice haşlanıp, tuzu çıkarılmış asma yapraklarını birer cm uzunluğunda, incecik doğrayalım. Hemen soğanların üzerine, asma yapraklarını ve ince doğranmış yeşil sivri biberleri ekleyelim. Yine karıştırarak 5 dakika kadar kavuralım. Sonra da 3 su bardağı suyla beraber, yıkanmış ve süzülmüş bulguru, domatesleri ilave edelim. Tuz ve karabiberini de katıp, tencerenenin kapağını kapatalım. Pilav suyunu çekene kadar orta ateşte pişirelim. Suyunu çeken pilavın altını iyice kısıp 5 dakika daha pişirelim. Sonra da ocaktan alıp, kapağı kapalı olarak 15-20 dakika dinlenmeye bırakalım. En sonunda pilavı hafifçe karıştırıp, alt üst edelim ve servis tabağına boşaltalım. Arzu ederseniz, yine asma yapraklarıyla süsleyerek servise sunabilirsiniz.






Niğde Ditmesi Tarifleri Eskişehir Yemekleri



(1 adet Niğde Ditmesi 12,760 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort