| 
 
 https://www.droetker.com.tr
 
 Üzeri için:
 5 - 6 adet nektarin
 Crumble için:
 75 g oda sıcaklığında tereyağı
 3 yemek kaşığı toz şeker
 1 su bardağı un
 Hamur:
 125 g oda sıcaklığında tereyağı
 1 su bardağı toz şeker
 3 yumurta
 1 poşet Dr. Oetker Şekerli Vanilin
 0,5 çay bardağı süt
 2 su bardağı un
 1 poşet Dr. Oetker Hamur Kabartma Tozu
 Kalıp:
 Dikdörtgen kalıp (18x28 cm)
 
 Nektarinleri küp şeklinde kesin. Kalıbı tereyağı ile yağlayın. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden çalıştırın.
 Alt-üst pişirme: 180 °C
 Turbo pişirme: 170 °C
 Tereyağı, toz şeker ve unu bir çırpma kabına alın. Mikserin çırpıcı uçları ile düşük devirde 1-1,5 dakika çırparak kırıntılar haline getirin.
 Tereyağı ve toz şekeri çırpma kabına alın. Mikserin yüksek devrinde 2 dakika çırpın. Süre sonunda çırpmaya devam ederek yumurtaları teker teker ekleyin ve toplamda 3 dakika daha çırpın. Şekerli vanilin ve sütü ekleyip kısa bir süre daha çırpın. Mikseri düşük devire alın, un ve hamur kabartma tozunu ekleyip 1 dakika daha çırpın. Hamuru kalıba alın ve kaşık ile yayın. Nektarinleri sıralayın. Üzerine hazırladığınız kırıntı hamurları serpin ve pişirin.
 Pişirme süresi: Yaklaşık 45 - 50 dakika
 Fırından çıkarın. Soğutup dilimleyerek servis yapın.
 
 
  
 
 |