| 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 | 
 
Nektarinli Cheesecake Tarifleri Çikolatalı Kek Tarifleri
| 
 |  
| Nektarinli Cheesecake |  
|  | Hiç Kimse Super MOD
 
  
 Kayıt: 10.02.2006
 Mesajlar: 771
 Şehir: Bahçelievler/ANKARA
 | Kısa URL: https://ml.md/lc101993 Gönderme Tarihi: 30.Eyl.2014
 2,070 defa indirildi / yazdırıldı
 
 |  
| 
 
 20 gr margarin
 175 gr tuzsuz etimek
 4 yemek kaşığı sıvıyağı
 1 +1/4 bardak toz şeker
 4 yumurta
 1 adet yumurta sarısı
 1 yemek kaşığ limon rendesi
 1,5 tatlı kaşığı limon suyu
 500 gram tuzsuz lor peyniri
 500 gram süzme yoğurt
 3 yemek kaşığ un
 140 gram toz şeker
 25 gram sana yağı
 4 adet nektarin
 
 Yağı eritin.
 Etimekleri mutfak robotundan geçirin.
 Sıvıyağı, 1/4 bardak şeker, margarini ve etimekle karıştırın. (yapışmakta zorlanırlarsa biraz daha sıvıyağ ekleyin.)
 Yağlanmış kalıba iyice bastırın.
 Kenarlarını biraz yükseltip buzdolabında bekletin.
 Diğer yanda yumurtayı, yumurta sarısını, 1 bardak şekeri ve rende limonu köpük olana dek iyice çırpın.
 Süzme yoğurt, lor peyniri ve unu ekleyip karıştırın.
 Karışımı kalıba dökün. 150 derecede önceden ısıttığınız fırına koyup yaklaşık 1 saat pişirin.
 Pastayı soğumaya bırakın.
 140 gram toz şekeri 5 yemek kaşığı su ile teflon tavada kahverengi olana kadar yakın.
 Nektarinleri ve yağı ekleyip kısık ateşte nektarinler yumuşayana kadar yaklaşık 10 dakika-pişirin.
 (Şeker, meyveler eklenince yapışacaktır ancak sonradan tekrar erir.)
 Nektarini cheesecake dilimlerinin üzerinde servis yapın.
 
 
  
 
 |  
| 
 
 
 
 
 |  | 
 
   |