Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

NAR PEKMEZİNDE ÇEKTİRİLMİŞ BILDIRCIN VE ÇITIR REZENE


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Bıldırcın Tarifleri
Çulluk Tarifleri
Hindi Tarifleri
Kaz Tarifleri
Keklik Tarifleri
Piliç Tarifleri
Sülün Tarifleri
Ördek Tarifleri
Tavşan Tarifleri
Tavuk Tarifleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


NAR PEKMEZİNDE ÇEKTİRİLMİŞ BILDIRCIN VE ÇITIR REZENE

Saadet
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 12.07.2005
Mesajlar: 9327
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc95699
Gönderme Tarihi: 07.Şub.2014
1,833 defa indirildi / yazdırıldı




THY Skylife

4 adet bıldırcın
1 adet küçük boy rezene
40 g zeytinyağı
20 g nar pekmezi
10 g taze kekik
10 g taze biberiye
10 g sarımsak
5 g deniz tuzu
10 g dövülmüş tane karabiber

Bıldırcınlar bir gün süreyle nar pekmezi, taze kekik, taze biberiye, sarımsak, deniz tuzu, dövülmüş karabiber ve zeytinyağında bekletilir. Yemeği ızgarada yapacaksanız altını dört dakika, üstünü de yine dört dakika pişirmeniz yeterlidir. Fırında yapacaksanız yaklaşık on dakika pişirmemiz gerekir. Zira bıldırcın eti fazla pişerse çabuk kuruyup lezzetini kaybedebilir. Rezenenin soğanı dörde bölünür ve bir parçası önceden kızartılmış yağlı tavanın içerisinde esmerleşene kadar hızlı ateşte pişirilir.
Öte yandan av hayvanları, aşçıların en çok çekindikleri gıdalardan biridir. Çok özen ister. Günümüzde doğanın bu lezzetlerini kontrollü avlanma ve çiftliklerde yetiştirilen ürünler yoluyla elde edebiliyoruz.







NAR PEKMEZİNDE ÇEKTİRİLMİŞ BILDIRCIN VE ÇITIR REZENE Tarifleri Çulluk Tarifleri



(1 adet NAR PEKMEZİNDE ÇEKTİRİLMİŞ BILDIRCIN VE ÇITIR REZENE 19,822 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort