|
Muzlu Ve Kuru Yemişli Kek |
|
altın lokma
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 19.12.2011
Mesajlar: 68 Şehir: İzmir |
Kısa URL: https://ml.md/lc76793
Gönderme Tarihi: 14.Haz.2012
1,740 defa indirildi / yazdırıldı
|
120 Gr Sana Hamurişi
1 Su Bardağı ceviz
1 Su Bardağı şeker
1 Su Bardağı incir
1 Çay Kaşığı tarçın
3 Adet yumurta
1 Su Bardağı un
1 Su Bardağı kayısı
1 Paket kabartma tozu
1 Adet muz
Rendelenmiş muz ve şekeri çırpın. Yumurtalarıda çırptıktan sonra yumuşamış margarini de çırpın. Un tarçın ve kabartma tozunu ekleyip kaşıkla karıştırın. Küçük doğranmış kayısı incir ve cevizi ekleyip karıştırın. Baton kek kalıbına döküp önce 150,daha sonra160 derecede 25er dakika pişirin.
|
|