https://cook.com.tr
 
 
Pudra Şekeri 1 Kahve Fincanı
 
Muz 2 Adet
 
Krem şanti 1 Paket
 
Labne Peynir 200 Gram
 
Pastörize Süt 1 Su Bardağı
 
Yulaflı Bisküvi (gram) 1 Gram
 
Kakaolu Bisküvi (gram) 200 Gram
 
 
Krem santiyi sütle yogun bir kivam alana kadar cirpin, sonra labne peyniri ve pudra sekerini ekleyin. Muzlari kucuk parcalar halinde dograyin, biskuvitleri de kirip derin bir kapta tum malzemeleri karistirin. Arzuya göre guzel bir form bulun, icerisine önce cook strec filmi iyice yain ve karisimi dolduruü en az bir saat buzlukta bekletin. Servis yapacaginiz zaman duz tabaga ters cevirip hefifce uzerine vurup strec filmden ayirip, tabaga yerlestirip , toz sekeri karamelize edip uzerine gezdirip servis edin.
  
 |