|
|
Muzlu Muhallebi |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc43586
Gönderme Tarihi: 10.Kas.2009
2,955 defa indirildi / yazdırıldı
|
MALZEMELER
Muz 4 adet
Vanilya 1 paket
Toz şeker 3 bardak
Pirinç unu 4 çorba kaşığı
Süt 4 bardak
YAPILIŞI
Muzları dilimleyin ve bir kenara koyun beklesinler.Şeker ve pirinç ununu tencereye koyarak sütü ekleyin. Top top olmaması için devamlı karıştırın. Vanilyayı koyun ve pişirirken bir taraftan da karıştırın. Kıvamı muhallebi kıvamına geldiğinde dilimlenmiş muzun dörtte üçünü tencereye koyun ve muzları parçalamadan bir kere daha karıştırın.Sonra yapmış olduğunuz karışımı Borcam oval tepsiye serip, kalan muz ile üzerine süs yapın.
|
|
Muzlu Muhallebi Tarifleri Borcam Yemek Tarifleri
|
|