Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Muz Yaprağında Tavuk Göğsü

Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Bıldırcın Tarifleri
Çulluk Tarifleri
Hindi Tarifleri
Kaz Tarifleri
Keklik Tarifleri
Piliç Tarifleri
Sülün Tarifleri
Ördek Tarifleri
Tavşan Tarifleri
Tavuk Tarifleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Muz Yaprağında Tavuk Göğsü

Çetin Ceviz
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 26.05.2005
Mesajlar: 2626
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc184782
Gönderme Tarihi: 12.Eyl.2025
43 defa indirildi / yazdırıldı




600 gram kuşbaşı tavuk göğsü
2 çorba kaşığı konserve mısır
2 adet sivri biber
4-5 adet kiraz domates
2 çorba kaşığı limon suyu
3’er adet karanfil ve kakule
3 dal ince kıyılmış taze soğan
1’er tutam safran ve pulbiber
1 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber
Sarmak için:
1-2 adet taze muz yaprağı

Tavuk göğsü, mısır, ince kıyılmış sivri biber, kiraz domates, limon suyu, karanfil, kakule, taze soğan, safran, pulbiber, zeytinyağı, tuz ve karabiberi derin bir kasede karıştırın.
Tatların birbirine karışması için buzdolabında yarım saat bekletin.
Diğer tarafta muz yapraklarının ortasındaki damarları çıkarın.
Düz bir zemine serip kare parçalar halinde kesin. Her bir parçanın içine tavuklu karışımdan 2 çorba kaşığı koyup, paket sarar gibi sarıp cam kaseye yerleştirin.
Fırın tepsisinin içine su koyup, cam kabı içine yerleştirin.
Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 30-35 dakika pişirin.
Sıcak olarak servis yapın.







Muz Yaprağında Tavuk Göğsü Tarifleri Çulluk Tarifleri



(1 adet Muz Yaprağında Tavuk Göğsü 53 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® X sayfası