| 
 
| 
 
 
 | 
 
MUSLUK BÖREĞİ | 
 
  | 
yurda er 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.12.2013 
Mesajlar: 21 Şehir: Muğla | 
Kısa URL: https://ml.md/lc94649 
Gönderme Tarihi: 23.Arl.2013 
2,130 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 ADET YUMURTA
 
3 ADET YUFKA
 
125 GR MARGARİN
 
250 GR PEYNİR
 
10 DAL MAYDANOZ
 
1 ÇORBA KAŞIĞI SUSAM
 
 
125 GR MARGARİN ERİTİLİP SOĞUMAYA BIRAKILIR, YUFKA SERİLİR VE ERİYEN YAĞ İLE YAĞLANIR.AYNI İŞLEM 3 KAT İÇİN TEKRARLANIR VE EŞİT 16 PARÇAYA KESİLİR ( SİGARA BÖREĞİ GİBİ ) PEYNİR, MAYDANOZ VE YUMURTANIN BEYAZI GENİŞ TARAFA KONUP ÇOK SIKI OLMAYACAK ŞEKİLDE KENARLARI KAPATILARAK SİGARA BÖREĞİ GİBİ SARILIR. DERİN BİR TENCEREYE KONUP ÜZERİ ÖRTECEK ŞEKİLDE SU İLAVE EDİLİR VE 15-20 DAKİKA SUYUN İÇİNDE BEKLETİLİR. SONRA HAFİF YAĞLANMIŞ TEPSİYE İKİ AVUCUMUZUN ARASINDA SIKIP ÇIKARTILIR VE ÜZERİNE YUMURTANIN SARISI VE SUSAM SERPİLEREK ÖNCEDEN ISINMIŞ 180 DERECE FIRINA SÜRÜLÜR. KIZARINCA ÇIKARILIR.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
MUSLUK BÖREĞİ Tarifleri Börek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |