Eyüp Sevinç
 
 
3 adet yufka
 
1 kase haşlanmış kuru fasulye
 
7-8 dilim pastırma
 
2 adet domates
 
1/2 adet kuru soğan
 
2 adet köz biber
 
3-4 adet taze soğan
 
Kekik
 
Biberiye
 
100 gr tulum peyniri
 
Pul biber
 
Sıvıyağ
 
 
Kızdırılmış tavaya yağı koyup soğan,domates ve közlenmiş biberleri kavurun. Haşlanmış kuru fasulyeleri ilave ettikten sonra tuz, karabiber, pul biber, taze soğan, kekik, frenk soğanı, fesleğen ve pastırmaları ekleyip karıştırın. Hazırladığınız karışımı başka bir kaba alıp üzerine küçük parçalara ayırdığınız peynirleri serpiştirdikten sonra yufkalara yerleştirip muska gibi katlayıp kızgın yağda kızartın.
 
 
 
  
 |