Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Muhallebili Kavun Sepeti


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Armut Tatlısı Tarifleri
Ayva Tatlısı Tarifleri
Elma Tatlısı Tarifleri
İncir Tatlısı Tarifleri
Kabak Tatlısı Tarifleri
Vişne Tatlısı Tarifleri
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Muhallebili Kavun Sepeti

afi
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2016
Mesajlar: 46
Şehir: Erzincan
Kısa URL: https://ml.md/lc125607
Gönderme Tarihi: 26.May.2017
1,100 defa indirildi / yazdırıldı




1 tane orta boy kavun
2 su bardağı süt
2,5 çorba kaşığı un
25 gram margarin
1 çay bardağı toz şeker
2 adet damla sakızı
4 tane kivi
2 su bardağı su
1,5 çorba kaşığı mısır nişastası
1 tatlı kaşığı limon suyu
8 tane kiraz

Kivili pelte için; soyulmuş kivi, su, mısır nişastası, toz şeker ve kirazı çırpıp bir tencereye alın. Kısık ateşte sürekli karıştırarak bir taşım kaynatın. Limon suyunu ekleyip bir taşım daha kaynatın. Ocaktan alıp ılımaya bırakın. Bir tencereye 1 su bardağı un, toz şeker ve damla sakızını alın. Kısık ateşte sürekli karıştırarak bir taşım kaynatın. Kalan sütü ilave edip muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıştırmaya devam edin. Ocaktan alıp ılımaya bırakın. Oda ısısında yumuşatılmış yağı muhallebiye ekleyip mikserde 5-6 dakika köpük köpük oluncaya kadar çırpın. Kavunu ortadan ikiye keserek çekirdekli kısımlarını temizleyin. Muhallebiyi kavun sepetlerinin içine paylaştırın. Buzlukta katılaşıncaya kadar bekletin. Üzerine kivili pelteyi yayın. Buzdolabında 1-2 saat soğutun. Kiraz taneleri ile süsleyip servis yapın.







Muhallebili Kavun Sepeti Tarifleri Elma Tatlısı Tarifleri



(1 adet Muhallebili Kavun Sepeti 5,306 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort