| 
 
 
 | 
Muhallebili Elmalı Güllaç | 
  | 
letafet arbaş 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 28.05.2011 
Mesajlar: 20 Şehir: Sivas | 
Kısa URL: https://ml.md/lc63944 
Gönderme Tarihi: 07.Haz.2011 
2,193 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 Elif Korkmazel
 
 
2 ADET ELMA
 
7 YAPRAK GÜLLAÇ
 
2 SU BARDAĞI SÜT
 
4 ÇORBA KAŞIĞI ŞEKER
 
3 ÇORBA KAŞIĞI UN
 
1 PAKET VANİLYA
 
1 ÇAY BARDAĞI CEVİZ İÇİ
 
1 TATLI KAŞIĞI TARÇIN
 
 
Muhallebi için süt un şekeri tencerede karıştırın koyulaşmaya başlayınca ocaktan alın. İçine rendelenmiş elma ceviz vanilya ekleyip karıştırın güllaç yapraklarını bu harçla hem ıslatıp hem her tarafa yayıp katlayın ve tepsiye dizin soğutup servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |