|
|
Mücver |
|
Ceren
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 12.04.2011
Mesajlar: 133 Şehir: Trabzon |
Kısa URL: https://ml.md/lc62409
Gönderme Tarihi: 15.Nis.2011
2,017 defa indirildi / yazdırıldı
|
4 adet kabak
3 adet yumurta
3 kahve fincanı un
1 demet taze soğan
1 demet dereotu
1 demet taze nane
Bir miktar yağ (kızartmak için)
Kabakların üzerini kazıyıp yıkadıktan sonra rendeleyin. Bu rendelenmiş kabağın suyunu tel süzgeçte süzün. Taze soğan, dereotu ve naneleri ince ince kıyarak kabakla karıştırın. Daha sonra yumurtayı ve unu ekleyip bulamaç haline getirin. Bir tavada yağı kızdırın, hazırladığınız karışımı kızgın yağa dökerek çift taraflı olarak kızartın. Sıcak ya da soğuk olarak servis yapabilirsiniz.
|
|
Mücver Tarifleri Knorr Yemek Tarifleri
|
|