|
Mozaik Pasta |
|
gülbin
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 01.08.2005
Mesajlar: 110 Şehir: Malatya |
Kısa URL: https://ml.md/lc6910
Gönderme Tarihi: 08.Ağu.2006
4,676 defa indirildi / yazdırıldı
|
Ayşe KAPLAN - Ayşe YILMAZ
400 gr. petit beurre bisküvi
250 gr. margarin
2 yemek kaşığı kakao
4 yumurta
4 yemek kaşığı, pudra şekeri
1 paket vanilya
Portakal kabuğu rendesi
Fındık
Bisküvilerin hepsi bir kap içerisine küçük küçük kırılır. Başka bir kaba şeker ve yumurta konularak çırpılır ve erimiş yağ eklenir. Bu karışıma kakao, fındık, portakal kabuğu rendesi ve vanilya ilave edilip karıştırılır. Sonra kalıba dökülür ve şekil verilir. Buzdolabında 4-5 saat bekletildikten sonra servise hazırlanır.
Fotoğraf "gül" tarafından gönderildi. 02.07.2024
|
Mozaik Pasta |
|
Hiç Kimse
Super MOD
Kayıt: 10.02.2006
Mesajlar: 771 Şehir: Bahçelievler/ANKARA |
Kısa URL: https://ml.md/lc1616
Gönderme Tarihi: 09.Nis.2006
5,276 defa indirildi / yazdırıldı
|
250 gr. bisküviyi elinizle kırınız. 250 gr. margarin, 1 su bardağı pudra şeker, 2- 3 kaşık kakao ve 1 yumurtayı iyice çırpınız. 2- 3 kaşık süt katınız. Kırılmış bisküvileri ilave edip karıştırınız. Parşömen veya alüminyum kağıda rulo halinde sıkıca sarınız. Buzlukta dondurduktan sonra kağıdı çıkarıp dilimleyiniz.
ML® Hasturta için tıklayın
|
Mozaik Pasta |
|
Kurt
Aşçıbaşı
Kayıt: 02.10.2005
Mesajlar: 28 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc560
Gönderme Tarihi: 30.Ekm.2005
7,425 defa indirildi / yazdırıldı
|
Yarım kg. bisküvi
125 gr margarin
4 çorba kaşığı kakao
1 su bardağı süt
Bir kabın içinde bisküvileri kırın. Genişçe bir kapta 125 gr margarini eritin. Erimiş margarinin içine 4 çorba kaşığı kakao ve 1 su bardağı süt ilave edip karıştırın. Kırdığınız bisküvileri yağlı karışıma ilave edin. Tüm malzemeyi elle karıştırın. Düz bir zemine şeffaf folyo yayın. Pasta malzemesini folyonun üzerine yayıp, elle şekil verin. Buzlukta 2-3 saat bekletin. Buzluktan çıkarıp, üzerine hindistancevizi serperek ve dilimleyerek servis yapın.
ML® Muzlu Hafif Pasta için tıklayın
|
|