1 adet levrek balığı
1 çay bardağı konserve mısır
3 adet salatalık
4 yemek kaşığı mayonez
1 adet limonun suyu
1 çay kaşığı hardal
1 adet defne yaprağı
1 adet kuru soğan
Karabiber
Tuz
Balığı yıkayıp tencereye koyun. 1 bardak su, yarım limonun suyu, karabiber, defne yaprağı ve tuzu ilave edin. Soğanı bütün atıp, 10 dakika haşlayın.
Tencereden balığı alın. Kılçık ve derisini çıkarın. Balığı servis tabağına alın.
Mayonez, hardal, limon suyu ve 1 kahve fincanı balığın suyundan karıştırın.
Servis tabağına rendelenmiş salatayı yayın. Balığı üzerine yerleştirip hazırladığınız sosu dökün. Mısırla süsleyip servis yapın.
|