Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Mısır Unlu Haşhaşlı Çörek


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Açma Tarifleri
Ay Çöreği Tarifleri
Kete Tarifleri
Örgü Tarifleri
Poğaça Tarifleri
Ponçik Tarifleri
Rulo Çörek Tarifleri
Simit Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Mısır Unlu Haşhaşlı Çörek

mika
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 28.10.2013
Mesajlar: 28
Şehir: Adana
Kısa URL: https://ml.md/lc93355
Gönderme Tarihi: 29.Ekm.2013
5,353 defa indirildi / yazdırıldı




3 su bardağı mısır un
1 yumurta
1 çay bardağı un
1 su bardağı sıcak su
5 gram yaş maya
1 çorba kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 su bardağı süt
1 çorba kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı mahlep
200 gram kaşar peyniri
3 çorba kaşığı kavrulmuş haşhaş

Derin bir kabın içinde ılık sütü ve mayayı karıştırın. Üzerine normal un serpin ve kabarıncaya kadar 10 dakika bekletin. Mısır unu, şeker, tereyağı, mahlep ve rendelenmiş peynirlerle birlikte yoğurmaya başlayın. Yumuşak mayalı bir hamur hazırlayıp 30 dakika üzeri kapalı olarak kabarması için bekleyin. Daha sonra hamurdan parçalar koparıp çay tabağı büyüklüğünde açın. Saç örgüsü şeklinde örüp fırın tepsisine dizin. Üzerine yumurta sarısını sürün ve haşhaşları serin. 200 derecedeki fırında 25 dakika pişmeye bırakın. Servis tabağına alın çayın yanında ikram edin.






Mısır Unlu Haşhaşlı Çörek Tarifleri Çörek Tarifleri



(1 adet Mısır Unlu Haşhaşlı Çörek 10,800 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort