| 
 
 
 | 
Mısır İle Dademli Tavuk Parmakları | 
  | 
karadem 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 24.05.2017 
Mesajlar: 35 Şehir: Rize | 
Kısa URL: https://ml.md/lc125612 
Gönderme Tarihi: 27.May.2017 
1,147 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
4 adet tavuk göğsü
 
1 su bardağı file badem
 
1 adet yumurta
 
1 çay bardağı un
 
1 kase bebek mısır ya da tane mısır
 
3-4 dal taze fesleğen
 
1 çay kaşığı chili sos
 
Karabiber
 
Tuz
 
Yarım paket margarin
 
 
Tavuk göğsünü uzun şeritler halinde kesin. Önce un-tuz karışımına, ardından çırpılmış yumurtaya ve son olarak file bademe bulayarak sana yağda pişirin. Ayrı bir tavada doğradığınız mısırları 1 kaşık sanayağ, chili sos ve ince kıyılmış taze fesleğen ile soteleyerek tavuğun yanında servis edin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |