MALZEMELER
 
1 paket Hindi Kemiksiz üst but
 
1 tatli kasigi köri
 
1 çay kasigi karabiber
 
1 kutu 200 ml Sivi Krem Santi- Süt Kremasi
 
1 su bardagi misir gevregi
 
Yarim su bardagi rendelenmis kasar peyniri
 
 
YAPILIŞ TARİFİ
 
Hindi butlari iri butlari iri parçalar halinde keserek köri, karabiber ve tuzla
 
iyice harmanlayin. Kare ya da dikdörtgen cam firin tepsisine butlari,
 
sekillerini düzelterek yerlestirin. Üzerine 200 ml. Sivi Krem Santi- Süt
 
Kremasi’ni gezdirin. Önceden isitilmis 200 derece firinda 15
 
dakika pisirin. Firindan alip üzerlerine misir gevreklerini serpin.
 
Rendelenmis kasar peynirini gezdirin. Firina verip, üzeri kizarana dek
 
pisirin
  
 |