| 
 | 
| Mısır Ekmeği (Akçakoca Düzce) | 
|  | Göksen Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 23.01.2015
 Mesajlar: 6647
 Şehir: Adana
 | Kısa URL: https://ml.md/lc115720 Gönderme Tarihi: 26.Mar.2016
 2,236 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
 
 2 Su Bardağı Mısır Unu
 2 Su Bardağı Su
 Tuz
 
 Suyla mısır unu iyice yoğrulur. İçine yeterince tuz eklenir. Bir tepsinin içi yağlandıktan sonra hazırlanan hamur tepsinin içine yayılır. Daha sonra fırında pişirmeye bırakılır.
 
 
  
 
 | 
| 
 
 
 
 
 |