|
|
MISIR ÇORBASI (Ordu) |
|
Saadet
Türkçe Admin
Kayıt: 12.07.2005
Mesajlar: 9327 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc32368
Gönderme Tarihi: 26.Arl.2008
3,418 defa indirildi / yazdırıldı
|
Ordu Kültür ve Turizm Müdürlüğü
Yapılışı:
Akşamdan suya bırakılan kırık mısır ve fasulye, sabahleyin haşlanır. Bir tencereye su konularak kaynatılır. Hazırlanan malzemeler kaynayan suya katılır. Piştikten sonra dinlemeye bırakılır. Ayrı bir kapta hazırlanan ayranın içine pişmiş kırma ve fasulye karışımı konulur. Servis yapılacağı sırada yağ eritilerek yemeğin üzerine dökülür. Nane ve tuz ilave edilir.
ML® Mısır Çorbası için tıklayın
|
|
MISIR ÇORBASI (Ordu) Tarifleri Bartın Yemekleri
|
|