| 
 
| 
 
 
 | 
 
Mırra | 
 
  | 
blackangel.oba 
Yeni Üye 
 
  
Kayıt: 19.01.2006 
Mesajlar: 3
  | 
Kısa URL: https://ml.md/lc948 
Gönderme Tarihi: 19.Oca.2006 
3,056 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Çekirdek kahve yanmaz tavada koyu renk alıncaya kadar kavrulur. El değirmeninde irice çekilir. Cezve içerisinde bir bardak suya yarım bardak iri çekilmiş kahve ilave edildikten sonra 1/3 oranında buharlaşıncaya kadar kaynatılır. Kaynamış kahve posası tamamen dibe çökünceye kadar dinlenmeye bırakılır. Daha sonra başka bir cezveye dikkatlice süzülür ve alttaki posa atılır. Süzülen kahve tekrar 3-4 dakika kaynatılır. Kaynama esnasında 1 tatlı kaşığı Nescafe ilave edilir.
 
 
 
 
Fotoğraf "gül" tarafından gönderildi. 17.04.2024
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Mırra Tarifleri Boza Tarifleri
 | 
 
 
 
 |