| 
 
 
 | 
Minekop Eskalop | 
  | 
denizkızı 
Aşçı 
 
  
Kayıt: 04.08.2008 
Mesajlar: 18 Şehir: Antalya | 
Kısa URL: https://ml.md/lc26226 
Gönderme Tarihi: 04.Ağu.2008 
2,667 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
500 gr ince dilimler halinde minakop balığı. (Levrek de olabilir)
 
12 tane salata yaprağı
 
120 gr. tereyağı
 
tuz
 
biber
 
4 çorba kaşığı ince doğranmış şamfıstığı
 
 
Salata yapraklarını birkaç saniye kaynar suya atın. Sonra bunları alıp fırına dayanıklı bir servis tabağına dizin. Üzerlerine minakop (ya da levrek) dilimlerini yerleştirin. Balığın kenarlarına doğranmış şamfıstıklarmı serpiştirin. Minakop balığının üzerine tuzunu biberini ve eritilmiş tereyağını koyun. Sıcak fırına sürün ve 4 dakika kadar burada tutun.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |