| 
 
| 
 
 
 | 
 
Milföyde Kebap | 
 
  | 
garbi 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 27.02.2016 
Mesajlar: 37 Şehir: Edirne | 
Kısa URL: https://ml.md/lc115159 
Gönderme Tarihi: 27.Şub.2016 
1,372 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
4 adet kare milföy hamuru
 
400 gr kıyma
 
1 adet soğan
 
1 çorba kaşığı salça
 
1 kahve fincanı sıvıyağ
 
1 çay kaşığı karabiber
 
1 çay kaşığı tuz
 
Üzeri için:
 
Sıvıyağ
 
 
Tencereye sıvıyağ, çentilmiş soğan ve kıyma atılır. Orta ateşte sulanmaya başlayınca salça, tuz ve karabiber ilave edilir. Bir kaç dakika sonra ateşten alınır. Milföy hamuru merdaneyle açılır bir kaseye yerleştirilir. İçine hazırlanan harçtan konur. Bohça gibi kapatılır. Kat yeri aşağıya gelecek şekilde yağlanmış fırın kabına yerleştirilir. Bütün hamurlar böyle yapılır. Üzerine yağ sürülür. 190 derece fırında kızarana kadar pişirilir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Milföyde Kebap Tarifleri Beyti Tarifleri
 | 
 
 
 
 |