Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Milföyde Çikolata Soslu Armut Tatlısı


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Armut Tatlısı Tarifleri
Ayva Tatlısı Tarifleri
Elma Tatlısı Tarifleri
İncir Tatlısı Tarifleri
Kabak Tatlısı Tarifleri
Vişne Tatlısı Tarifleri
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Milföyde Çikolata Soslu Armut Tatlısı

Saadet
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 12.07.2005
Mesajlar: 9327
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc104105
Gönderme Tarihi: 04.Oca.2015
1,504 defa indirildi / yazdırıldı




4 adet armut
4 kare milföy hamuru
1 yemek kaşığı margarin
4 yemek kaşığı toz şeker
1 adet yumurta sarısı
1 paket hazır çikolata sosu
2 su bardağı süt

Önce hazır çikolata sosunu paketin üzerinde yazdığı gibi sütle pişirelim. Armutları yıkayıp kurulayalım. Milföy hamurunu çözdürüp, hamurları armutları kaplayacak büyüklüğe gelinceye kadar incelterek (~ 2 mm.) merdane ile açalım. Her hamurun ortasına 1 armut koyduktan sonra hamurun uçlarını armudun tepesine doğru kaldırıp kürdanla tutturalım. İsterseniz tepside pişerken ve servis yaparken düzgün dursun diye armutların dibini hamuru sarmadan biraz kesip düzeltebilirsiniz.Hamurun her tarafına fırçayla yumurta sarısı sürüp, üzerine birer tatlı kaşığı toz şeker serpelim. En üste ise 4 eşit parçaya böldüğümüz margarini koyalım. Önceden 180 derece ısıtılmış fırında hamurlar kızarıncaya kadar yaklaşık 15-20 dakika pişirelim. Çikolata sos veya isteğe göre dondurma ile ılıkken servis yapalım.







Milföyde Çikolata Soslu Armut Tatlısı Tarifleri Ayva Tatlısı Tarifleri



(1 adet Milföyde Çikolata Soslu Armut Tatlısı 10,783 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort