|
|
Milföy Ruloları |
|
Tuğçe Soylu
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 27.08.2012
Mesajlar: 49 Şehir: İzmir |
Kısa URL: https://ml.md/lc79832
Gönderme Tarihi: 28.Ağu.2012
1,828 defa indirildi / yazdırıldı
|
2 Yemek kaşığı margarin
1 Adet içi için kırmızı biber
3 Dal taze kekik
1 Adet içi için havuç
2 Adet İçi için sosis
1 Çay Kaşığı karabiber
50 gr İçi için sucuk
10 Adet milföy hamuru
2 Adet içi için yeşil biber
100 gr içi için kaşar peyniri
10 Adet içi için siyah zeytin
1 Tatlı Kaşığı domates salçası
5 milföy hamurunu yanyana dizip uçlarını hafifçe üst üste getirerek bir dikdörtgen oluşturalım. Uçların birbirine yapışması için elimizle bastıralım. Alta ve üste hafif un serpip merdane yardımı ile açalım. ( Yani dikdörtgenimizi büyütelim) Sos malzemelerini bir kapta kaşık yardımı ile karıştırarak kıvam verelim. Bu sosun yarısını açtığımız hamurun üzerine sürelim. İç harcı için, Biberleri küçük kesip tavada yağ ile soteleyelim. Havuçları rendeleyip tavaya ilave edip biraz kavuralım. Ocaktan alalım. Sırasıyla sosis ve sucukları da küçük kesip ekleyelim. Zeytinin çekirdeklerini çıkarıp, kaşar peynirini de rende yapıp ekleyelim. En son tuzunu atıp kaşıkla karıştıralım. Harcın yarısını hamurun uç kısmına uzunlamasına döküp rulo yapalım. 2 parmak genişliğinde kesip yağlanmış fırın tepsisine yan yatıralım. Kalan 5 milföy için de aynı işlemi uygulayalım. Önceden ısıtılmış fırında 200 C'de kızarana kadar pişirelim.
|
|
Milföy Ruloları Tarifleri Kaygana Tarifleri
|
|