|
|
Milföy Pizza Topları |
|
Göksen
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc120345
Gönderme Tarihi: 17.Ekm.2016
1,109 defa indirildi / yazdırıldı
|
6 adet milföy
6 dilim sucuk
6 dilim kaşar peyniri
2 adet domates
2 adet biber
1 tatlı kaışığı sıvı yağ
Pul biber
Kekik
Tuz
Milföy hamurlarını tezgaha sıralayın. Yumuşamaya başlayınca artı şeklinde 4 eşit parçaya kesin. 24 küçük kare elde edin. Sucuk ve peyniri küçük kesin. Yağ ile birlikte kekik ve pul biber serperek karıştırın. Her bir karenin ortasına bu harçtan koyun. Bir kareyi alıp bohça şeklinde kenarlarından kapatıp, elinizde yuvarlayın. Tüm hamurları aynı şekilde hazırlayıp yağkanmış tepsiye aralıklı sıralayın. Önceden 200 derecede ısıttığınız fırında kızarana kadar pişirin. Domatesleri ince yarım ay şeklinde kesin. biberleri doğrayın. Her bir milföy topunun üzerine bir domates bir biberi kürdan yardımıyla tutturun. Tüm milföy toplarını bu şekilde hazırlayın. Servis tabağına sıralayıp ılık servis yapın.
|
|
Milföy Pizza Topları Tarifleri Akıtma Tarifleri
|
|