| 
 
| 
 
 
 | 
 
Milföy Lokmaları | 
 
  | 
kahve 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 21.04.2006 
Mesajlar: 172 Şehir: Konya | 
Kısa URL: https://ml.md/lc6726 
Gönderme Tarihi: 06.Ağu.2006 
2,310 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Malzemeler:
 
2 çorba kasigi sivi yag
 
1 adet soğan
 
1 adet domates
 
250 gr. kusbasi et
 
4 adet milföy
 
1 adet yumurta sarisi
 
Tuz, karabiber
 
 
Yapilisi:
 
1- Sivi yagi kizdirin. Soganlari yemeklik dograyin. Etle birlikte yagda çevirin.
 
2- Pembelesinceye basladiginda küp dogranmis domatesi ekleyin. Kapagini kapatip, suyunu çekmesini saglayin. 
 
3- Hazirladiginiz harçs soguyunca milföy karelerini dörde bölün. Her karenin ortasina hazirladiginiz karisimdan koyun.
 
4- Köselerini bohça gibi üzerine katlayin. Yaglanmis teflon ya da cam tepsiye dizin. Üzerine çirpilmis yumurta sarisini sürüp, firina verin. 200 derecede üzeri kizarincaya kadar pisirin.
 
 
ML® Bonbon Böreği (görsel)
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Milföy Lokmaları Tarifleri Börek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |