Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Carpaccio Tarifleri > MİLANO USULÜ İNCİK (1 adet - 88,534 defa bakıldı)

MİLANO USULÜ İNCİK


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Biscotti Tarifleri
Bruschetta Tarifleri
Carpaccio Tarifleri
Crostini Tarifleri
Fettucini Tarifleri
Focaccia Tarifleri
Frittata Tarifleri
Gnocchi Tarifleri
Granita Tarifleri
Linguine Tarifleri
Panna Cotta Tarifleri
Papardelle Tarifleri
Penne Tarifleri
Polenta Tarifleri
Ravioli Tarifleri
Risotto Tarifleri
Tagliatelle Tarifleri
Tortellini Tarifleri
Japon Yemekleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


MİLANO USULÜ İNCİK

DARI
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 02.03.2007
Mesajlar: 416
Şehir: Kırıkkale
Kısa URL: https://ml.md/lc12430
Gönderme Tarihi: 06.Mar.2007
3,776 defa indirildi / yazdırıldı




Kullanılacak malzeme (4 kişi için):
İncik tarafından 4 dilim et,
50 gram sadeyağ, olgunlarından
2 domates veya bir kaşık domates salçası,
1 baş soğan,
1 havuç,
1 sap kereviz,
1 limon,
1 demet kıyılmış maydanoz,
2 diş sarımsak,
1 tutam merzengûş,
1 bardak kadar et suyu,
yeteri kadar tuz, karabiber ve un.

Yapımı: Bir tencereye sadeyağı koyup eritin. İncik tarafından kesilmiş 4 dilim eti una bulayıp yağın İçinde her iki yanlarını da kızartın.
Beri yanda, havucu, soğanı, kereviz yaprağını, sarmısağı ince ince doğrayıp karıştırın ve hepsini etlerin arasına dökün. Sebzelerin renkleri dönünce tuz ve karabiberi içine katın.
Domateslerin kabuklarını soyup, süzgeçten geçirin, elde ettiğiniz salçayı yarını bardak kadar et suyuyla karıştırıp sebzelerin üstüne dökün. Tencerenin kapağını kapatın ve bir saat kadar pişirin. Suyunu çektikçe sıcak et suyu katmayı unutmayın.
Tencereyi ateşten indirmeden birkaç dakika önce sade sarısı rendelenmiş bir kaşık limon kabuğunu, kıyılmış maydanozu ve merzengûşu katın. Beş dakika daha ateşin üstünde tuttuktan sonra indirin, servis küreğiyle servis tabağına boşaltın. Tabağın çevresini patates püresi ve sote edilmiş iç bezelyeyle süsleyerek servis yapın.

Milano usulü incik bir pilâvla birlikte servis yapılır.
Bir baş soğanı kıyarcasına doğrayıp ateşin üstündeki sadeyağda rengini sarartın, sonra yıkanmış ve suyu süzülmüş pirinci katarak bir süre karıştırarak ateşte kavurun. Buna az miktarda sıcak et suyu ve suda eritilmiş 1 çay kaşığı zerdeçal katın. Pirinç pişince buna rendelenmiş kaşer peyniriyle bir miktar tereyağını katın. Ateşi söndürüp tenceredekileri birkaç dakika dinlendirin. Sonra tabağa boşaltarak servis yapın.






MİLANO USULÜ İNCİK Tarifleri Carpaccio Tarifleri



(1 adet MİLANO USULÜ İNCİK 88,534 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort