| 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 | 
 
Mıklama (Karabük) Tarifleri Bartın Yemekleri
| 
 |  
| Mıklama (Karabük) |  
|  | Saadet Türkçe Admin
 
  
 Kayıt: 12.07.2005
 Mesajlar: 9281
 Şehir: Ankara
 | Kısa URL: https://ml.md/lc86416 Gönderme Tarihi: 02.Şub.2013
 2,647 defa indirildi / yazdırıldı
 
 |  
| 
 
 TC Karabük Valiliği
 
 100 gr kıyma
 2 orta boy soğan
 Büyük bir kase ıspanak
 1 çay bardağı sıvıyağ
 Tuz
 Karabiber
 6 tane yumurta
 
 Soğanla kıyma sıvı yağda kavrulur. Kavrulan malzemenin üzerine ıspanak ilave edilir. Üzerinde 6 tane yumurta için delikler açılır. Yumurtalar bu deliklere kırılır. Tencerenin ağzı kapatılıp, yumurtalar kayısı kıvamında olana kadar pişirilmeye devanı edilir. Üzerine karabiber serpiştirilerek servis edilir.
 
 
  
 
 |  
| 
 
 
 
 
 |  | 
 
   |