Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Kete Tarifleri > Meyveli Puflar (1 adet - 22,108 defa bakıldı)

Meyveli Puflar


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Açma Tarifleri
Ay Çöreği Tarifleri
Kete Tarifleri
Örgü Tarifleri
Poğaça Tarifleri
Ponçik Tarifleri
Rulo Çörek Tarifleri
Simit Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Meyveli Puflar

zehir hafiye
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 10.09.2013
Mesajlar: 30
Şehir: Muğla
Kısa URL: https://ml.md/lc92191
Gönderme Tarihi: 12.Eyl.2013
1,474 defa indirildi / yazdırıldı




250 gr pizza unu
1 çay bardağı süt
2 adet portakal
50 gr kuru kayısı
50 gr kuru armut
40 gr dolmalık fıstık
2 yemek kaşığı toz şeker
1/2 paket kuru maya
2 adet yumurta sarısı
2 adet acı badem bisküvisi
1 yemek kaşığı pudra şekeri
40 gr margarin
1 kahve fincanı su
Tuz
1 adet yumurta (üzeri için )

Un, maya, tozşeker, eritilmiş margarin ve yumurta sarılarını yoğurun. Süt,1 kahve fincanı su, bir tutam tuzla yoğurun ve nemli bezle örtüp 90 dakika mayalandırın. Hamuru ince açıp 20 adet 7x10 cm’lik dikdörtgen kesin. Soyulan portakalların kabuklarını küçük küçük doğrayın. Sıcak suda portakal kabuklarını haşlayın.
Süzüp soğutun. Kayısı ve armutları portakal kabuğu, dolmalık fıstık, ufalanmış acıbadem bisküvisi ve 2 adet portakal suyuyla karıştırın.Kestiğiniz hamurların yarısına içi paylaştırın. Hamuru ikiye katlayıp birleştirin ve tepsiye dizin. Üzerine birkaç damla sütle çırpılmış yumurta sürün. 10 dakika sonra pudra şekeri serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişirin.






Meyveli Puflar Tarifleri Kete Tarifleri



(1 adet Meyveli Puflar 22,108 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort