| 
 
| 
 
 
 | 
 
Meyve Soslu Levrek | 
 
  | 
seda hoş 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 14.09.2018 
Mesajlar: 25 Şehir: Mardin | 
Kısa URL: https://ml.md/lc136970 
Gönderme Tarihi: 15.Eyl.2018 
1,266 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi
 
 
4 adet levrek
 
1 adet mango (yoksa şeftali)
 
2 kahve fincanı krema
 
2 yemek kaşığı limon suyu
 
6-7 adet ceviz içi (parçalanmış)
 
3-4 dilim bayat ekmeğin içi
 
4-5 yemek kaşığı zeytinyağı
 
3-4 diş sarımsak
 
Kırmızı biber
 
Un
 
Tuz
 
Karabiber
 
 
Mutfak robotunda ekmek kırıntıları, ceviz, sarımsak, tuz, kırmızı biber ve 2 kaşık zeytinyağı karıştırılır.
 
Balık fileto haline getirilir. Tuz ve karabiberle lezzetlendirilir. >Balıklar una bulanıp kızartılır.
 
Tavada pişirilen balık, fırın tepsisine alınarak üzerine ekmek kırıntılı cevizli karışım sürülür ve üzeri pembeleşene kadar 180 °C fırında pişirilir.
 
Mango püre haline getirilip krema ve limon suyu ile birlikte koyulaşana kadar pişirilir ve balığın yanında servis edilir.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Meyve Soslu Levrek Tarifleri Barbunya Balığı Tarifleri
 | 
 
 
 
 |