| 
 
 1 adet orta boy lahana
 2 adet defne yaprağı
 50 gr havuç
 150 gr kırmızı mercimek
 90 gr taze soğan, ayıklanıp doğranmış
 40 gr İçim Labne Peyniri
 50 gr İçim Tereyağı
 Bir dal taze kekik
 Bir tutam kişniş, doğranmış
 Bit tutam maydanoz, ince doğanmış
 ½ limon, dilimlenmiş
 Tuz, karabiber
 
 30 gr İçim Tereyağını bir tencerede eritin. Taze soğanları, biraz kekik ve defneyaprağı ile kavurun. Bir gece suda beklettiğiniz mercimekleri de ilave edip 1 dakika daha karıştırarak pişirin. Kişniş ilave edin. Kapağını kapatıp 35-40 dakika pişirmeye devam edin.
 Havuçları dilimleyin. Lahanayı ikiye bölün ve ayıklayıp yıkayın. İki ayrı tencerede su kaynatın. Birine havuçları ve limon dilimlerini atıp 10 dakika haşlayın. Diğerine lahanayı atıp 3-4 dakika haşlayın. İkisini de süzerek sudan çıkarın. Mercimekli karışımın içinden defne yaprağını çıkartıp karışımı mikserden geçirerek iri parçacıklı bir sos elde edin. Tuzunu ve karabiberini ayarlayın.
 İçim Labne Peyniri, kekik ve maydanozu da ekleyip karıştırın. Derin bir kaba lahana, havuç ve mercimekle hazırladığınız sosu koyup karıştırın. 1 dakika dinlendirin ve servis edin.
 
 
  
 
 |