| 
 
| 
 
 
 | 
 
Menekşe Kanepesi | 
 
  | 
varyete 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 18.03.2014 
Mesajlar: 20 Şehir: Elazığ | 
Kısa URL: https://ml.md/lc96705 
Gönderme Tarihi: 18.Mar.2014 
1,708 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 adet kuru soğan
 
3 çorba kaşığı zeytinyağı
 
1 dilim beyaz peynir
 
1 çorba kaşığı salça
 
1 avuç ceviz
 
1 çay kaşığı tuz
 
Tost ekmeği
 
 
Soğan çok ince doğranır ve zeytinyağında çevrilir. Salça eklenir, tuz serpilir. Ateşten alınır. Biraz soğuyunca ezilmiş peynir ve dövülmüş ceviz katılır. İyice karıştırdıktan sonra ekmek dilimlerine sürülür.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Menekşe Kanepesi Tarifleri Kanepeler
 | 
 
 
 
 |