|
Mendil Tatlım |
|
bakiye
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 11.11.2011
Mesajlar: 72 Şehir: Amasya |
Kısa URL: https://ml.md/lc77082
Gönderme Tarihi: 21.Haz.2012
1,446 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 Paket Sana Klasik
4 Su Bardağı su
5 Su Bardağı şeker
1 Adet yumurta
1 Çay Bardağı SIVIYAĞ
1 Paket KABARTMA
1 Çay Bardağı yoğurt
BÜTÜN MALZEMELERİ HAMUR KABINDA KARIŞTIRILIR. 20 ADET CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE YUVARLAKLAR YAPILIR.DAHA SONRA BU YUVARLAKLAR TEK TEK AÇILIR. 10-10 ÜST ÜSTE KONULUP İKİ YUFKA YAPILIR.BU YUFKALARA ÇAY BARDAĞI YARDIMIYLA KESİLİR VE İKİYE KATLANARAK MENDİL ŞEKLİ VERİLİR.FIRIN TEPSİSİNE DİZİLİP FIRINDA PİŞİRİLİR. ŞERBETİ İÇİN ŞEKER VE SUYU BİR TENCEREYE KOYULUP OCAKTA KAYNATILIR.TATLI FIRINDAN ÇIKTIKTAN SONRA ŞERBET DÖKÜLÜR. TATLINIZ SERVİSE HAZIRDIR.
|
|