| 
 
 
 | 
Meksika Fasulyeli Hindi Yahni | 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc113742 
Gönderme Tarihi: 26.Arl.2015 
1,518 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
600 gr hindi but kuşbaşı
 
150 gr konserve meksika fasulyesi
 
3 adet kuru soğan
 
Yarım çay kaşığı kişniş
 
Yarım çay kaşığı kimyon
 
Yarım çay kaşığı kırmızı pulbiber
 
1 çay kaşığı kekik
 
Yarım su bardağı domates püresi
 
1 çorba kaşığı biber salçası
 
4 çorba kaşığı margarin
 
1 çay bardağı soya sosu
 
Yarım su bardağı sıcak su
 
Tuz
 
 
Soğanları soyup doğrayın. Fasulyenin suyunu süzün. Margarini tencerede ısıtıp soğanı soteleyin. Eti ilave edip 5 dk karıştırarak kavurun. Baharatları katın. Domates püresi ve biber salçasını ekleyip karıştırın. Soya ve sıcak suyu döküp tencerenin kapağını kapatın ve 20 -30 dk pişirin. Fasulyeyi ekleyip karıştırın ve ocaktan alın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |