MALZEMELER
 
2 Adet Tavuk Biftek (125'er gr.)
 
3 Yemek Kasigi Kiyilmis Maydanoz
 
1 Yemek Kasigi Hardal
 
1 Tatli Kasigi Sivi Yag
 
1 Su Bardagi Tavuk Suyu
 
Tuz , Karabiber
 
300 gr. Haslanmis Patates
 
1 Tatli Kasigi Nisasta
 
 
YAPILIŞ TARİFİ
 
Tavuk biftegi tuzlayip biberleyin. 2 yemek kasigi maydanozu hardal ile
 
karistirip bifteklerin üzerine sürün, daha sonra biftekleri rulo yapin.
 
Rulolari 1 tatli kasigi sivi yagda kizartin. Tavuk suyunu ilave edip 20
 
dakika pisirin.
 
Sosa soguk su ile eritilmis nisasta katip bir tasim pisirin. Tuz, karabiber ve
 
kalan maydanozu ekleyin.
 
Haslanmis patatesle birlikte servis yapin
  
 |