| 
 
 3 bardak un
 1 adet yumurta
 50 gr margarin
 1 çay kaşığı kabartma tozu
 1 yemek kaşığı kuru maya
 Bir fiske tuz
 3 yemek kaşığı süt tozu
 1 kahve fincanı toz şeker
 1 su bardağı lık su
 Toz şeker
 Tarçın
 100 gr yoğunlaştırılmış süt
 
 Malzemelerin hepsi karıştırılıp yoğrulur, 15 dakika bekletilir. Hamurdan fındık büyüklüğünde parçalar koparılıp, yuvarlanır ve önce toz şekere sonra tarçına bulanır. Ortası delik kek kalıbı yağlanır ve tarçınlı toplar kalıba serpiştirilir. Tekrar yarım saat mayalandırılır ve 160 C'de yarım saat pişirilir. Üzerine yoğunlaştırılmış, tatlandırılmış süt dökülür.
 
 
  
 
 |