| 
 
 110 gr margarin
 220 gr şeker
 1 tatlı kaşığı vanilya özü
 2 adet yumurta
 150 gr un
 30 gr kakao
 125 ml süt
 2 tatlı kaşığı kabartma tozu
 250 gr mascarpone peyniri
 60 gr pudra şekeri
 220 ml krema
 200 gr erimiş bitter çikolata
 
 Fırınınızı 160 dereceye getirin.
 20 cm çapında 2 adet yuvarlak kek kalıbının içini yağlayın.
 Margarini, şeker ve vanilya özünü mikserle çırpın.
 Yumurtaları teker teker ekleyerek mikserle çırpmaya devam edin.
 Unu, kakaoyu ve kabartma tozunu içine eleyin.
 Sütü de ilave edip karıştırın ve kek kalıplarına bölüştürün.
 30-35 dakika fırınlayıp oda ısısında soğutun.
 Mascarpone peyniri, krema ve pudra şekerini karıştırıp iki kekin arasına sürün.
 Erimiş çikolatayı üzerine döküp servis edin.
 
 
  
 
 |